miércoles, 7 de marzo de 2012

Transmaresme 2012...

TRANSMARESME 2012: RECULL AVUI MATEIX EL TEU DORSAL A LA NOSTRA BOTIGA DEL CARRER SEPÚLVEDA06/03/2012

Ja pots passar a recollir el dorsal des d’avui mateix fins un dia abans de la proba per la nostra botiga del carrer Sepúlveda 109. Aquest any els dorsals porten el nom del participant perquè us endueu un bon record. En cas de que envieu a algú a recollir el vostre dorsal serà indispensable presentar el DNI i la llicència originals o be una fotocòpia dels mateixos.


Una altre opció és recollir el dorsal el mateix dia de la prova a la sortida, on hi hauran habilitades tres taules de recollida de dorsals. Per evitar embussos el mateix dia de la proba us demanem que passeu per la botiga i així aprofiteu el val de descompte que us vam enviar uns dies enrere.


Recordem que per retirar el dorsal serà imprescindible i necessari presentar el DNI original i la llicència vigent en cas de estar federat. La llicència que empara i dona cobertura per la prova és la facilitada per la Federació Catalana de Ciclisme. Per tant els participants que presentin la llicència d’alguna modalitat que no sigui el ciclisme deuran de contractar l´assegurança d’una dia. Arribat el cas s´haurà d´abonar els 6€ de assegurança d´un dia, preguem que es porti l´import just.

4 comentarios:

  1. gps.man recojeremos el dorsal el mismo dia de la carrera ok. decidme algo gracias.

    ResponderEliminar
  2. aleta de tiburon7/3/12, 18:22

    algo,algo,algo ,

    ResponderEliminar
  3. Holaaaa aperte de algo y algo mas...je je el dia de la carrera los recojemos no hay problema okis an de okis...

    ResponderEliminar
  4. Anónimo8/3/12, 9:01

    gps.man okis an de okis que okis entendido okis. los no guasap os saludan. ok.

    ResponderEliminar